Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Predmetnica:ŽSV VŽ

Izvor: UDK02
(Usporedba među inačicama)
Skoči na: izbornici, traži
 
m
 
Redak 1: Redak 1:
Ovom predmetnicom označuju se svi materijali koji su u vezi sa svim županijskim stručnim vijećem školskih knjižničara Varaždinske županije. Trenutačno na području županije djeluje samo jedno - zajedničko vijeće osnovnoškolskih i srednjoškolskih knjižničara, a radovi koji se odnose na to vijeće označuju se predmetnicom <nowiki>[[Predmetnica:SVŠKVŽŽ]]</nowiki>. Ukoliko u budućnosti bude došlo do rada više vijeća, predmetnicom ŽSV VŽ bit će označeni svi radovi koji se odnose na sva vijeća, a predmetnicom SVxKVŽŽ radovi koji se odnose na svako pojedino vijeće.
+
Ovom predmetnicom označuju se svi materijali koji su u vezi sa svim županijskim stručnim vijećem školskih knjižničara Varaždinske županije.  
 +
 
 +
Do školske godine 2007./08 na području županije djelovalo je samo jedno - zajedničko vijeće osnovnoškolskih i srednjoškolskih knjižničara, a radovi koji se odnose na to vijeće označuju se predmetnicom <nowiki>[[Predmetnica:SVŠKVŽŽ]]</nowiki>.  
 +
 
 +
Od početka školske godine 2007./08. na području županije dejluju dva županijska vijeća - Stručno vijeće osnovnoškolskih knjižničara Varaždinske županije - [[:Predmetnica:SVOKVŽŽ]] i Stručno vijeće srednjoškolskih knjižničara Varaždinske županije - [[:Predmetnica:SVSKVŽŽ]].
 +
 
 +
(Nad)predmetnicom [[:Predmetnica:ŽSV VŽ]] označeni svi radovi koji se odnose na sva vijeća, a predmetnicama SVŠKVŽŽ, SVOKVŽŽ i SVSKVŽŽ radovi koji se odnose na svako pojedino vijeće.

Trenutačna izmjena od 11:26, 17. listopada 2007.

Ovom predmetnicom označuju se svi materijali koji su u vezi sa svim županijskim stručnim vijećem školskih knjižničara Varaždinske županije.

Do školske godine 2007./08 na području županije djelovalo je samo jedno - zajedničko vijeće osnovnoškolskih i srednjoškolskih knjižničara, a radovi koji se odnose na to vijeće označuju se predmetnicom [[Predmetnica:SVŠKVŽŽ]].

Od početka školske godine 2007./08. na području županije dejluju dva županijska vijeća - Stručno vijeće osnovnoškolskih knjižničara Varaždinske županije - Predmetnica:SVOKVŽŽ i Stručno vijeće srednjoškolskih knjižničara Varaždinske županije - Predmetnica:SVSKVŽŽ.

(Nad)predmetnicom Predmetnica:ŽSV VŽ označeni svi radovi koji se odnose na sva vijeća, a predmetnicama SVŠKVŽŽ, SVOKVŽŽ i SVSKVŽŽ radovi koji se odnose na svako pojedino vijeće.

Podpredmetnice

Ova predmetnica ima 3 podpredmetnice, od njih 3 ukupno.

Članci označeni predmetnicom "ŽSV VŽ"

Ova predmetnica sadrži 1 članak.

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors