Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Izvješće sa SVŠKVŽŽ 12. i 13. travnja 2007.

Izvor: UDK02
(Usporedba među inačicama)
Skoči na: izbornici, traži
m
 
Redak 12: Redak 12:
  
 
[[Slika:Voditelj u akciji.jpg|thumb|center]]
 
[[Slika:Voditelj u akciji.jpg|thumb|center]]
 +
 +
[[Predmetnica:SVŠKVŽŽ]]
 +
[[Predmetnica:Draženka Stančić]]

Trenutačna izmjena od 13:54, 11. lipnja 2007.

Izvješće sa stručnog usavršavanja školskih knjižničara Varaždinske županije. Seminar stručnog vijeća školskih knjižničara Varaždinske županije

Dobro to napravismo!.jpg

Stručno vijeće školskih knjižničara Varaždinske županije održalo je 12. i 13. travnja 2007. u prostorijama informatičke učionice II. osnovne škole Varaždin stručno usavršavanje na temu: Praktični rad na repozitoriju www.knjiznicari.hr . Tako su se školski knjižničari Varaždinske županije mogli educirati kako objaviti rad vezan uz svoju struku na mreži i prije nego se o toj temi govorilo na 19. proljetnoj školi školskih knjižničara u Šibeniku od 18. – 21. 4.

Samo malo!.jpg

Radionicu je vodio voditelj Stručnog vijeća školskih knjižničara Varaždinske županije Josip Rihtarić. Sudjelovalo je dvadesetak knjižničara naše županije. Zadatak je bio pripremiti ppt-prezentaciju za objavljivanje na mreži što je podrazumijevalo učenje sažimanja slika, promjene formata teksta, prenošenje istih na poslužitelj, dodjeljivanje predmetnice uz pripremljeni materijal, izrada mrežne stranice, dodavanje fotografija i poveznica na datoteku te davanje naziva fotografiji, a uspješno su ga odradili i početnici u takvoj vrsti rada kao i oni koji su već radili na sličan način. Ovo je uistinu bilo kvalitetno novo iskustvo za sve sudionike.

Spremni za nove akcije!.jpg
Voditelj u akciji.jpg
Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors