Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Evidencija pristizanja serijskih publikacija

Izvor: UDK02
(Usporedba među inačicama)
Skoči na: izbornici, traži
 
m
 
Redak 1: Redak 1:
Tablica/dokument <b>[https://docs.google.com/leaf?id=0B9WMHv5t6j01NThjODc4NGUtNzdkNS00MGQ3LWIzNjYtMjY0ZWM3MjI4MmE5&hl=en&authkey=CPDN97QC Evidencija pristizanja serijskih publikacija]</b> je računalna zamjena tradicionalne "bilježnice za časopise". U nju sam unio podatke o časopisima koje knjižnica trenutno prima, a oni se vrlo lako mogu izmijeniti i prilagoditi prema potrebama.  
+
Tablica/dokument <b>[http://dl.dropbox.com/u/46985999/UDK02/Evidencija%20pristizanja%20serijskih%20publikacija.xls Evidencija pristizanja serijskih publikacija]</b> je računalna zamjena tradicionalne "bilježnice za časopise". U nju sam unio podatke o časopisima koje knjižnica trenutno prima, a oni se vrlo lako mogu izmijeniti i prilagoditi prema potrebama.  
 
<br><br>
 
<br><br>
 
Prvo što se otvori prilikom otvaranja dokumenta je početna stranica sa svim časopisima i najvažnijim kontakt podacima.<br><br>
 
Prvo što se otvori prilikom otvaranja dokumenta je početna stranica sa svim časopisima i najvažnijim kontakt podacima.<br><br>

Trenutačna izmjena od 09:27, 3. veljače 2012.

Tablica/dokument Evidencija pristizanja serijskih publikacija je računalna zamjena tradicionalne "bilježnice za časopise". U nju sam unio podatke o časopisima koje knjižnica trenutno prima, a oni se vrlo lako mogu izmijeniti i prilagoditi prema potrebama.

Prvo što se otvori prilikom otvaranja dokumenta je početna stranica sa svim časopisima i najvažnijim kontakt podacima.

Evi1.JPG

Glavna tablica sadrži sve važnije podatke o časopisima te podatke o dostupnosti na mreži, portalu HRČAK i e-Knjižnici (CARNet). Klikom na naziv časopisa otvara se tablica za unos podataka za taj časopis.

Evi2.JPG

Treći dio dokumenta su podaci o pristizanju svakoga naslova pojedinačno, a iznad tablice se nalaze najvažniji podaci vezani uz časopis.

Evi3.JPG

Sam cilj dokumenta je bio olakšati evidenciju pristizanja časopisa u školsku knjižnicu te na jednom mjestu sakupiti sve važnije podatke o časopisima koje knjižnica kupuje ili dobiva na poklon.

Sve upite možete poslati na josip.strija@knjiznicari.hr, a samu tablicu možete preuzeti ovdje.

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors