Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Datoteka:Tiho proljeće.pdf

Izvor: UDK02
(Usporedba među inačicama)
Skoči na: izbornici, traži
(Prva tema ovogodišnje priredbe Noć knjige 2020. bila je Knjige koje mijenjaju svijet.Iako nije ostvarena kao što je zamišljena, ipak smo je obilježili. VIdeo je sastavljen od pristiglih učeničkih radova.Predmetnica:Mrežna zbirka)
 
 
Redak 1: Redak 1:
Prva tema ovogodišnje priredbe Noć knjige 2020. bila je Knjige koje mijenjaju svijet.Iako nije ostvarena kao što je zamišljena, ipak smo je obilježili. VIdeo je sastavljen od pristiglih učeničkih radova.[[Predmetnica:Mrežna zbirka]]
+
Prva tema ovogodišnje priredbe Noć knjige 2020. bila je Knjige koje mijenjaju svijet.Iako nije ostvarena kao što je zamišljena, ipak smo je obilježili. VIdeo je sastavljen od pristiglih učeničkih radova.[[Predmetnica:Mrežna zbirka]] [[Predmetnica:Ksenija Kesegi-Krstin]]

Trenutačna izmjena od 14:35, 10. lipnja 2020.

Prva tema ovogodišnje priredbe Noć knjige 2020. bila je Knjige koje mijenjaju svijet.Iako nije ostvarena kao što je zamišljena, ipak smo je obilježili. VIdeo je sastavljen od pristiglih učeničkih radova.

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja19:50, 18. svibnja 2020. (251 KB)Ksenija Kesegi Krstin (Razgovor | doprinosi) (Prva tema ovogodišnje priredbe Noć knjige 2020. bila je Knjige koje mijenjaju svijet.Iako nije ostvarena kao što je zamišljena, ipak smo je obilježili. VIdeo je sastavljen od pristiglih učeničkih radova.Predmetnica:Mrežna zbirka)

Nijedna stranica ne povezuje na ovu sliku ili datoteku.

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors