Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Datoteka:Stručno usavršavanje SVŠK VŽ.doc

Izvor: UDK02
Inačica od 14:35, 25. travnja 2007. koju je unio/unijela DadaS (Razgovor | doprinosi)
(razl) ←Starija inačica | vidi trenutačnu inačicu (razl) | Novija inačica→ (razl)
Skoči na: izbornici, traži
Stručno_usavršavanje_SVŠK_VŽ.doc(veličina datoteke: 22 KB, MIME tip: application/msword)
Upozorenje: Ova datoteka možda sadrži štetan kod. Njegovim izvršavanjem mogli biste oštetiti svoj sustav.

Izvješće sa stručnog usavršavanja školskih knjižničara Varaždinske županije. Seminar stručnog vijeća školskih knjižničara Varaždinske županije

Stručno vijeće školskih knjižničara Varaždinske županije održalo je 12. i 13. travnja 2007. u prostorijama informatičke učionice II. osnovne škole Varaždin stručno usavršavanje na temu: Praktični rad na repozitoriju www.knjiznicari.hr . Tako su se školski knjižničari Varaždinske županije mogli educirati kako objaviti rad vezan uz svoju struku na mreži i prije nego se o toj temi govorilo na 19. proljetnoj školi školskih knjižničara u Šibeniku od 18. – 21. 4. Radionicu je vodio voditelj Stručnog vijeća školskih knjižničara Varaždinske županije Josip Rihtarić. Sudjelovalo je dvadesetak knjižničara naše županije. Zadatak je bio pripremiti ppt-prezentaciju za objavljivanje na mreži što je podrazumijevalo učenje sažimanja slika, promjene formata teksta, prenošenje istih na poslužitelj, dodjeljivanje predmetnice uz pripremljeni materijal, izrada mrežne stranice, dodavanje fotografija i poveznica na datoteku te davanje naziva fotografiji, a uspješno su ga odradili i početnici u takvoj vrsti rada kao i oni koji su već radili na sličan način. Ovo je uistinu bilo kvalitetno novo iskustvo za sve sudionike.

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja14:25, 25. travnja 2007. (22 KB)DadaS (Razgovor | doprinosi) (Izvješće sa stručnog usavršavanja školskih knjižničara Varaždinske županije.Predmetnica:Mrežna zbirkaPredmetnica: Draženka StančićPredmetnica: SVŠK VŽ)

Nijedna stranica ne povezuje na ovu sliku ili datoteku.

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors