Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Datoteka:16 - OS Negoslavci - 3-2.jpg

Izvor: UDK02
(Usporedba među inačicama)
Skoči na: izbornici, traži
(Kada me je prijateljica odabrala da ponesem naprtnjaču doma, nitko nije bio sretniji od mene. Jedva sam čekala da ju odnesem doma. Doma su me nestrpljivo čekali roditelji, sestre, baba i djeda. Vidjeli su knjige i odabrali što će prolistati. Sutradan)
 
 
Redak 5: Redak 5:
 
[[Predmetnica: Čitamo mi, u obitelji svi]]  
 
[[Predmetnica: Čitamo mi, u obitelji svi]]  
 
[[Predmetnica: Učenički dojmovi]]  
 
[[Predmetnica: Učenički dojmovi]]  
[[Predmetnica: Bjelovarsko-bilogorska županija]]
+
[[Predmetnica: Vukovarsko-srijemska županija]]

Trenutačna izmjena od 18:24, 1. srpnja 2013.

Kada me je prijateljica odabrala da ponesem naprtnjaču doma, nitko nije bio sretniji od mene. Jedva sam čekala da ju odnesem doma. Doma su me nestrpljivo čekali roditelji, sestre, baba i djeda. Vidjeli su knjige i odabrali što će prolistati. Sutradan poslije ručka smo se okupili i počeli. Tata je čitao Kako sam postao faca. Nije čitao naglas jer to nije knjiga za djecu, samo neke fraze pisca koje su mu se svidjele. Dok smo mi bili udubljeni u knjige on se smijao naglas. Sviđa mu se knjiga jer je dobroga sadržaja iz života ljudi. Krišom sam ga promatrala. Bilo mi je drago što mu se sviđa i što sudjeluje u nečemu što ja volim. Mama je uzela Zamke za roditelje. Ona je također oduševljena knjigom koja govori kako treba maziti, paziti i učiti svoje mališane da budu dobri od rođenja. Olakšava roditeljima i govori kako svladati strah i brigu o djeci. Seka ana je pročitala Božićno čudo. To je tužna priča o djevojčici koja je željela lutku. Sestra Minja je slušala i gledala u mene dok sam čitala Božićno čudo. Pročitala sam i Plamenko u lovu na mamuta, Ljepši će postati svijet i Čokoladne godine. Djeda je uzeo Pričaj mi o Europi. Baba je čitala Čokoladne godine. Igrali smo igricu Zavrti i zaigraj. Pjevali smo, plesali, glumili i super smo se družili. Ovaj projekt je stvarno dobar jer se nikada u kući nije događalo da čitamo svi skupa i također nešto naučimo.

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeMinijaturaDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja08:03, 1. srpnja 2013.Minijatura za inačicu od 08:03, 1. srpnja 2013.764 × 1.119 (125 KB)Ucitelj (Razgovor | doprinosi) (Kada me je prijateljica odabrala da ponesem naprtnjaču doma, nitko nije bio sretniji od mene. Jedva sam čekala da ju odnesem doma. Doma su me nestrpljivo čekali roditelji, sestre, baba i djeda. Vidjeli su knjige i odabrali što će prolistati. Sutradan)

Nijedna stranica ne povezuje na ovu sliku ili datoteku.

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors