Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Datoteka:14-OS kralja Tomislava Nasice-3 V.jpg

Izvor: UDK02
(Usporedba među inačicama)
Skoči na: izbornici, traži
(Osnovna škola kralja Tomislava Našice Tina Galinec 3. V (PŠ Velimirovac) Kad sam došla kući, mama je bila presretna! Moj brat Toni je rekao: „Vraćaj to u školu!“, a ja sam mu rekla da sam na redu i da moram to čitati. Knjiga koju sam prvu uze)
 
 
Redak 6: Redak 6:
 
[[Predmetnica: Čitamo mi, u obitelji svi]]
 
[[Predmetnica: Čitamo mi, u obitelji svi]]
 
[[Predmetnica: Učenički dojmovi]]
 
[[Predmetnica: Učenički dojmovi]]
[[Predmetnica: Bjelovarsko-bilogorska županija]]
+
[[Predmetnica: Osječko-baranjska županija]]

Trenutačna izmjena od 07:12, 28. lipnja 2013.

Osnovna škola kralja Tomislava Našice Tina Galinec 3. V (PŠ Velimirovac)

Kad sam došla kući, mama je bila presretna! Moj brat Toni je rekao: „Vraćaj to u školu!“, a ja sam mu rekla da sam na redu i da moram to čitati. Knjiga koju sam prvu uzela je Otkrij zašto ne bi želio biti rimski gladijator, drugu Čudesno stablo, treću U Zagrebu jednog jutra, četvrtu Gdje izvire potok, petu Velika knjiga igara i počela sam čitati Gospodar šećera. Moja mama je pročitala Probudite genijalca u svom djetetu. Moj tata je pročitao Otkrij zašto ne bi želio biti rimski gladijator i Gospodar šećera. Zaboravila sam da j još moja mama počela čitati Literarnu sekciju. Meni su se skoro sve knjige svidjele. Mom tati se najviše svidjela Otkrij zašto ne bi želio biti rimski gladijator. Mojoj mami se najviše svidjela Probudite genijalca u svom djetetu zato što im puno poučnih stvari o odrastanju djece. U Velikoj knjizi igara ja i mama smo odigrale nekoliko igara, a to su: Mlin, Poruke i još neke druge igre. Sretna sam što je i kod mene bila naprtnjača. Ja jako volim čitati knjige jer su poučne i zabavne. I još nešto za kraj: u jednom danu moram pročitati barem nekoliko rečenica iz knjig jer su knjige smiješne, zabavne…

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeMinijaturaDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja09:12, 26. lipnja 2013.Minijatura za inačicu od 09:12, 26. lipnja 2013.1.200 × 1.596 (273 KB)Ivana Ostrički (Razgovor | doprinosi) (Osnovna škola kralja Tomislava Našice Tina Galinec 3. V (PŠ Velimirovac) Kad sam došla kući, mama je bila presretna! Moj brat Toni je rekao: „Vraćaj to u školu!“, a ja sam mu rekla da sam na redu i da moram to čitati. Knjiga koju sam prvu uze)

Nijedna stranica ne povezuje na ovu sliku ili datoteku.

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors