Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Razgovor sa suradnikom:Vahida

Izvor: UDK02
Skoči na: izbornici, traži

Draga kolegice, jako sam sretan što ste nam se pridružili i tako podržali ovaj projekt mrežne suradnje školskih knjižničara. Premda je projekt na početku i tek smo ga počeli izgrađivati, iskreno se radujem Vašem angažmanu te da ćete svojim prinosima pomoći da ovo sjedište oblikujemo tako da nam svima bude korisno, zanimljivo i zabavno.

Projekt je nedavno pokrenut, nije „ušminkan“, nedostaju kvalitetne stranice pomoći i na prvi pogled često djeluje zbunjujuće, ali planiramo postupno to popraviti, u čemu nam se možete pridružiti bilo konkretnim prijedlozima bilo "administriranjem" - za to Vam nije potrebno poznavanje html-a, već samo malo više proučavanja sjedišta i čitanja stranica pomoći. Svejedno se nadam da Vas ove početne "dječje bolesti" ne će pokolebati, a svi Vaši komentari, primjedbe i sugestije neobično su nam dragocjeni kako bismo budućim suradnicima olakšali prvo snalaženje i ohrabrili ih da se što više angažiraju na ovom projektu UDK 02.

Zahvaljući i Vašim prinosima odredit ćemo u kojem ćemo smjeru izgrađivati ovo sjedište. Uvjeren sam da ovo sjedište otvara sjajne mogućnosti za brzu, efikasnu i kvalitetnu suradnju školskih knjižničara međusobno, kao i školskih knjižničara sa svim drugim osobama zainteresiranim za školsko knjižničarstvo.

Bit ću iskreno neizmjerno sretan ako se budete hrabro upustili u avanturu i nakon nekog vremena prigrlili ovo sjedište te otkrili uzbuđenje i ljepotu otvorene mrežne suradnje školskih knjižničara, te se pozabavili brojnim mogućnostima koje nam omogućuje ovaj vid mrežne suradnje školskih knjižničara.

Sve kritike, nedoumice, pitanja, primjedbe i slično bez ikakvog ustručavanja upišite na dogovaraonicu, a možete mi se i izravno obratiti elektroničnom poštom. (Kliknite na moje ime u potpisu, a nakon toga na poveznicu "pošalji e-poštu ovom suradniku" lijevo dolje)

p.s. Na stranicama "komentara" potpišite se korištenjem 4 tilde ~~~~ (isti se efekt dobije klikom na drugi znakić s desna u izborniku iznad okna za unos teksta ->Button sig.png) --Josip65 10:09, 29. prosinca 2006. (CET)

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors