Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Razgovor sa suradnikom:Marta

Izvor: UDK02
Skoči na: izbornici, traži

Draga kolegice, jako sam sretan što ste nam se pridružili i tako podržali ovaj projekt mrežne suradnje školskih knjižničara. Premda je projekt na samom početku i tek ga treba početi izgrađivati, iskreno se radujem Vašem angažmanu te da ćete svojim prinosima pomoći da ovo sjedište oblikujemo tako da nam svima bude korisno, zanimljivo i zabavno.

Projekt je tek postavljen i nije „ušminkan“ i našim prvim zajedničkim prinosima odredit ćemo u kojem ćemo ga smjeru izgrađivati. Uvjeren sam da ovo sjedište otvara sjajne mogućnosti za brzu, efikasnu i kvalitetnu suradnju školskih knjižničara međusobno, kao i školskih knjižničara sa svim drugim osobama zainteresiranim za školsko knjižničarstvo.

Bit ću iskreno neizmjerno sretan ako se budete hrabro upustili u avanturu i nakon nekog vremena prigrlili ovo sjedište te otkrili uzbuđenje i ljepotu otvorene mrežne suradnje školskih knjižničara.

Sve kritike, nedoumice, pitanja, primjedbe i slično upišite na dogovaraonicu.

p.s. Na stranicama komentara potpišite se korištenjem 4 tilde ~~~~ Josip65 19:17, 7. studenog 2006. (CET)

BRAVO Marta

bravo!!! najprije zato jer si nam dala odlične materijale (Camusa već dilam :))radila sam slično, ali tvoje u slikama je super!), a onda zato jer si od prve počela koristiti PREDMETNICE (SVSKPGŽ i dr.), a mislim da si jedina dala i opis predmetnice...stvarno za svaku pohvalu, nadam se da bi ubrzo mogla dobiti i administratorske ovlasti Ivana Vladilo 23:18, 21. siječnja 2008. (CET)

Marta, opet moram čestitati! Uvijek nas razveseliš izvrsnim radovima i izvrsnom postavom i opisom radova! Jako dobro, jako dobro! Ivana Vladilo 18:52, 22. listopada 2008. (CEST)
Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors