Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Razgovor o predmetnici:SVSKSDŽ

Izvor: UDK02
Skoči na: izbornici, traži

U Splitsko-dalmatinskoj županiji djeluju 3 ŽSV-a: jedno za srednjoškolske knjižničare te dva za osnovnoškolske knjižničare. Kratica ŽSV SDŽ je nadrežena i obuhvaća sva tri županijska stručna vijeća.

Ako se članci odnose na osnovnoškolsko vijeće čija je voditeljica Mila Biočina, bit će označene predmetnicom [[Predmetnica:SVOKSDŽ1]], a ako se odnose na radove čija je voditeljica Vanja Škrobica, bit će označeni predmetnicom [[Predmetnica:SVSKSDŽ]]. Radovi svih školskih knjižničara, bez obzira pripadaju li u sredjoškolske ili osnovnoškolske bit će evidentirani unutar predmetnice ŽSV SDŽ, jer je ta predmetnica nadređena ostalim trima. --Josip65 18:22, 18. prosinca 2006. (CET)

voditeljice ŽSV SDŽ ne prihvaćaju postojanje 3 stručna vijeća, zamoljena sam da izbrišem predmetnicu SVOKSDŽ1 pa sam to i učinila. Ostaju, dakle, uobičajene 2 predmetnice. Tekst koji si vratio na stranicu Predmetnica:SVSKSDŽ - izvješće o radu..., prebacila sam na ŽSV SDŽ zato jer se odnosi na oba vijeća, no nije toliko bitno. Ivana Vladilo 18:33, 18. prosinca 2006. (CET)
Hm, kako to ne prihvaćaju? To nadilazi umne sposobnosti mog iskvarenog birokratskog mozga! Pa nisu li to činjenice, rijekti fakti proizišli iz Zavoda za školstvo? Vinko Filipović je imenovao voditeljice županijskih stručnih vijeća i svaka od njih zna točno koji su članovi njihovih stručnih vijeća. Vjerujem da bi bilo zgodnije imati dvije ili tri suvoditeljice za cijelu županiju pa tako podijeliti radne zadatke, a da svi knjižničari mogu prisustvovati na oba ili na zajedničkom vijeću, ali činjenica naprosto jest da u SDŽ postoje tri voditeljice i tri ŽSV-a.
Ako suradnik to izričito želi, moje je da mu udovoljim želji, premda mislim da ne će zamjeriti ako ga prije toga ipak probam razuvjeriti s argumentima: ako se ne označe predmetnicama radovi različitih ŽSV-a
  • potencijalni posjetitelj kojeg zanimaju SAMO radovi ili srednjoškolskih ili osnovnoškolskih knjižničara Splitsko-dalmatinske županije ne će imati mogućnost dobiti takav pregled, odnosno popis
  • narušit će se koherencija sheme ŽSV-a za cijelu državu te će se posjetitelji teško snalaziti --Josip65 19:00, 18. prosinca 2006. (CET)
Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors