Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Datoteka:07 - COS J A Komenskog Daruvar - 3-1.PDF

Izvor: UDK02
Skoči na: izbornici, traži
07_-_COS_J_A_Komenskog_Daruvar_-_3-1.PDF(veličina datoteke: 576 KB, MIME tip: application/pdf)

U petak sam donijela kući torbu punu knjiga. Otvorila sam je i pogledala knjige i odlučila čitati Plamenko u lovu na mauta. Navečer kad su mama i tata došli, pokazala sam im knjige i mama je odmah uzela čitati Zamke za roditelje, tata Hotel Zagorje, a seka je prolistala knjige Zavrti i nauči i Kraljevske suze. Knjige su nam se jako svidjele, ali nismao imali puno vremena da ih sve pročitamo.

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja09:21, 26. lipnja 2013. (576 KB)Mira Barberić (Razgovor | doprinosi) (U petak sam donijela kući torbu punu knjiga. Otvorila sam je i pogledala knjige i odlučila čitati Plamenko u lovu na mamuta. Navečer kad su mama i tata došli, pokazala sam im knjige i mama je odmah uzela čitati Zamke za roditelje, tata Hotel Zagorje)
09:12, 26. lipnja 2013. (576 KB)Mira Barberić (Razgovor | doprinosi) (U petak sam donijela kući torbu punu knjiga. Otvorila sam je i pogledala knjige i odlučila čitati Plamenko u lovu na mauta. Navečer kad su mama i tata došli, pokazala sam im knjige i mama je odmah uzela čitati Zamke za roditelje, tata Hotel Zagorje,)

Nijedna stranica ne povezuje na ovu sliku ili datoteku.

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors