Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Suradnik:Orjana

Izvor: UDK02
(Usporedba među inačicama)
Skoči na: izbornici, traži
(dobrodošlica)
 
m
Redak 1: Redak 1:
Draga kolegice, jako sam sretan što ste nam se pridružili i tako podržali ovaj projekt mrežne suradnje školskih knjižničara. Premda je projekt na samom početku i tek ga treba početi izgrađivati, iskreno se radujem Vašem angažmanu te da ćete svojim prinosima pomoći da ovo sjedište oblikujemo tako da nam svima bude korisno, zanimljivo i zabavno.
+
Ova stranica predviđena je za predstavljanje suradnika ostalim suradnicima i posjetiteljima.
 
+
Projekt je tek postavljen i nije „ušminkan“ i našim prvim zajedničkim prinosima odredit ćemo u kojem ćemo ga smjeru izgrađivati. Uvjeren sam da ovo sjedište otvara sjajne mogućnosti za brzu, efikasnu i kvalitetnu suradnju školskih knjižničara međusobno, kao i školskih knjižničara sa svim drugim osobama zainteresiranim za školsko knjižničarstvo.
+
 
+
Bit ću iskreno neizmjerno sretan ako se budete hrabro upustili u avanturu i nakon nekog vremena prigrlili ovo sjedište te otkrili uzbuđenje i ljepotu otvorene mrežne suradnje školskih knjižničara.
+
 
+
Sve kritike, nedoumice, pitanja, primjedbe i slično upišite na [[UDK02:Dogovaraonica|dogovaraonicu]].
+
 
+
p.s. Na stranicama komentara potpišite se korištenjem 4 tilde <nowiki>~~~~</nowiki> (isti se efekt dobije klikom na drugi znakić s desna u izborniku iznad okna za unos teksta)
+

Inačica od 13:02, 20. studenoga 2006.

Ova stranica predviđena je za predstavljanje suradnika ostalim suradnicima i posjetiteljima.

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors