Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Razgovor sa suradnikom:Vanja

Izvor: UDK02
(Usporedba među inačicama)
Skoči na: izbornici, traži
(Hvala na dobrodošlici)
m (Hvala na dobrodošlici)
Redak 13: Redak 13:
 
... ali ne vidim svoj "prilog" našoj mrežnoj stranici...
 
... ali ne vidim svoj "prilog" našoj mrežnoj stranici...
 
trebam još puno učiti.
 
trebam još puno učiti.
 +
 +
Možeš ga potražiti na nekoliko načina:
 +
# upišeš u okno tražilice u lijevom izborniku "Vanja Škrobica" ili samo "Škorbica" i enter ili "kreni" ili "traži" i već će se nešto izlistati s Vanjom,
 +
# klikneš na "Predmetno kazalo" i potražiš se,
 +
# klikneš na "Autorsko kazalo" i potražiš se,
 +
# klikneš na "moji doprinosi" u sasvim gornjem desnom dijelu zaslona...
 +
:: hm, ah, da, možeš prije toga nešto napisati ili neku datoteku objaviti i priložiti ju uz članak... ma važno je da si s nama, samo polako, ne odustaj :) --[[Suradnik:Josip65|Josip65]] 15:49, 21. studenog 2006. (CET)

Inačica od 14:49, 21. studenoga 2006.

Draga kolegice, jako sam sretan što ste nam se pridružili i tako podržali ovaj projekt mrežne suradnje školskih knjižničara. Premda je projekt na samom početku i tek ga treba početi izgrađivati, iskreno se radujem Vašem angažmanu te da ćete svojim prinosima pomoći da ovo sjedište oblikujemo tako da nam svima bude korisno, zanimljivo i zabavno.

Projekt je tek postavljen i nije „ušminkan“ i našim prvim zajedničkim prinosima odredit ćemo u kojem ćemo ga smjeru izgrađivati. Uvjeren sam da ovo sjedište otvara sjajne mogućnosti za brzu, efikasnu i kvalitetnu suradnju školskih knjižničara međusobno, kao i školskih knjižničara sa svim drugim osobama zainteresiranim za školsko knjižničarstvo.

Bit ću iskreno neizmjerno sretan ako se budete hrabro upustili u avanturu i nakon nekog vremena prigrlili ovo sjedište te otkrili uzbuđenje i ljepotu otvorene mrežne suradnje školskih knjižničara.

Sve kritike, nedoumice, pitanja, primjedbe i slično upišite na dogovaraonicu.

p.s. Na stranicama komentara potpišite se korištenjem 4 tilde ~~~~ (isti se efekt dobije klikom na drugi znakić s desna u izborniku iznad okna za unos teksta). --Josip65 13:08, 21. studenog 2006. (CET)

Hvala na dobrodošlici

... ali ne vidim svoj "prilog" našoj mrežnoj stranici... trebam još puno učiti.

Možeš ga potražiti na nekoliko načina:

  1. upišeš u okno tražilice u lijevom izborniku "Vanja Škrobica" ili samo "Škorbica" i enter ili "kreni" ili "traži" i već će se nešto izlistati s Vanjom,
  2. klikneš na "Predmetno kazalo" i potražiš se,
  3. klikneš na "Autorsko kazalo" i potražiš se,
  4. klikneš na "moji doprinosi" u sasvim gornjem desnom dijelu zaslona...
hm, ah, da, možeš prije toga nešto napisati ili neku datoteku objaviti i priložiti ju uz članak... ma važno je da si s nama, samo polako, ne odustaj :) --Josip65 15:49, 21. studenog 2006. (CET)
Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors