Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Razgovor sa suradnikom:Silvije Premuš

Izvor: UDK02
Inačica od 11:31, 4. ožujka 2009. koju je unio/unijela Josip65 (Razgovor | doprinosi)
(razl) ←Starija inačica | vidi trenutačnu inačicu (razl) | Novija inačica→ (razl)
Skoči na: izbornici, traži

Dragi Silvije,

svaki put se obradujem kad se netko odvaži samoinicijativno nešto raditi na www.knjiznicari.hr pa si me i ti obradovao ovaj put.

Kao što smo na više mjesta isticali, zamislili smo ovaj projekt takvim da postoji minimalna hijerarhija, odnosno svatko može promijeniti ili dopuniti što god smatra da je potrebnim ili prigodnim, pa se to odnosi i na tvoj doprinos.

Ako smatraš da je tako bolje - neka ostane. Ako netko smatra da nije dobro, može uvijek vratiti na staro.

No, ipak ti dugujem obrazloženje zašto je popis škola ovakav - popus škola preuzeo sm sa stranica Ministarstva, s njihovog popisa škola. Meni se čini da je to službeni popis, ali ne mora značiti da kad je netko upisivao, nije negdje pogriješio, znači možemo ga koristiti.

Budući da si pokazao volju, a i s obzirom na tvoje izvrsno informatičko znanje, imam ovlasti dodijeliti ti status administratora, pa ćeš imati malo veće mogućnosti uređivanja stranica, odnosno možeš i brisati stranice - zato te molim s ti budi oprezan. Običnom korisniku uskraćujemo ta "prava" isključivo zato da ne bi slučajno izbrisali stranice koje onda ne možemo vratiti.

--Josip65 12:31, 4. ožujka 2009. (CET)

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors