Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Razgovor sa suradnikom:Nataša

Izvor: UDK02
(Usporedba među inačicama)
Skoči na: izbornici, traži
(o razlozima ponovnog vraćanja nagrade na suradničku stranicu)
Redak 7: Redak 7:
  
 
:Sve pet, važno da si ti s nama, a s vremenom ćemo (valjda) napraviti i dobre stranice pomoći, pa će se biti i svim drugim novim suradnicima lakše uključiti.--[[User:Josip65|<font color="0099ff">Josip</font>]][[User talk:Josip65|<font color="CC99ff">65</font>]] 14:30, 1. prosinca 2006. (CET)
 
:Sve pet, važno da si ti s nama, a s vremenom ćemo (valjda) napraviti i dobre stranice pomoći, pa će se biti i svim drugim novim suradnicima lakše uključiti.--[[User:Josip65|<font color="0099ff">Josip</font>]][[User talk:Josip65|<font color="CC99ff">65</font>]] 14:30, 1. prosinca 2006. (CET)
 +
 +
Nataša, ponovno sam vratio "nagradu" za učlanjenje u 2006. godini na tvoju suradničku stranicu. Nadam se da si ju slučajno izbrisala. Ako baš inzistiraš, možeš tu nagradu izbrisati, makar bi bilo lijepo da ju ostaviš. Običaj je na ovakvim suradničkim volonterskim projektima da si suradnici međusobno dodjeljuju priznanja i tako potiču ostale suradnike na suradnju. Makar osim učlanjenja u 2006. nisi bila mnogo neposredno angažirana ([[Posebno:Contributions/Nataša|što se vidi ovdje]]), tvoj glas za pravilo bio je dragocjen, a znam da si pratila sve što se događa na UDK 02, i osim toga tvoj doprinos u pripremi projekta UDK 02 također je bio znatan. U svakom slučaju, ova "nagrada" za učlanjenje u 2006. samo je malo simbolično priznanje onim kolegama koji su se učlanili na UDK 02 još prošle godine, ni na što ne obvezuje, više je šaljiva nego ozbiljna, ali bih se možda ipak ražalostio ako bi "olako odbacila" dar. I još, nakon ove nagrade predviđen je prostor u koji će ti ostali suradnici staviti svoje nagrade, a i ti možeš drugim suradnicima podijeliti svoje nagrade. Planiram uskoro napraviti nagrade za marljivost, nagrade za nastavne priprave, nagrade za pomoć novim suradnicima... --[[User:Josip65|<font color="0099ff">Josip</font>]][[User talk:Josip65|<font color="CC99ff">65</font>]] 10:01, 15. siječnja 2007. (CET)

Inačica od 09:01, 15. siječnja 2007.

Hvala na dobrodošlici. Prijavit cu se imenom i prezimenom.

Nataša, kako stojiš s vremenom? Onemogućava li te HNOS i dalje za suradnju na UDK02? Budući da si radial na Dublin Coreu, možda bi mogla dati neke sugestije kako ga inkorporirati u MediaWiki? --Josip65 12:19, 24. studenog 2006. (CET)

S vremenom ne stojim baš najbolje. Dosta mi je velika gužva u školi, još i taj ecdl, a kod kuće sam slobodna tek kasno navečer, kad sam i preumorna. Pratim sve što se događa, ali s malim zakašnjenjima. Potrudit ću se biti ažurnija i malo se više uključiti, jer imam dosta materijala koje bih mogla staviti na stranice, samo mi treba još malo vremena da sve proučim kako se radi. I s ovom poštom sam imala problema :) Ne odustajem, sve me ovo vrlo zanima.

Sve pet, važno da si ti s nama, a s vremenom ćemo (valjda) napraviti i dobre stranice pomoći, pa će se biti i svim drugim novim suradnicima lakše uključiti.--Josip65 14:30, 1. prosinca 2006. (CET)

Nataša, ponovno sam vratio "nagradu" za učlanjenje u 2006. godini na tvoju suradničku stranicu. Nadam se da si ju slučajno izbrisala. Ako baš inzistiraš, možeš tu nagradu izbrisati, makar bi bilo lijepo da ju ostaviš. Običaj je na ovakvim suradničkim volonterskim projektima da si suradnici međusobno dodjeljuju priznanja i tako potiču ostale suradnike na suradnju. Makar osim učlanjenja u 2006. nisi bila mnogo neposredno angažirana (što se vidi ovdje), tvoj glas za pravilo bio je dragocjen, a znam da si pratila sve što se događa na UDK 02, i osim toga tvoj doprinos u pripremi projekta UDK 02 također je bio znatan. U svakom slučaju, ova "nagrada" za učlanjenje u 2006. samo je malo simbolično priznanje onim kolegama koji su se učlanili na UDK 02 još prošle godine, ni na što ne obvezuje, više je šaljiva nego ozbiljna, ali bih se možda ipak ražalostio ako bi "olako odbacila" dar. I još, nakon ove nagrade predviđen je prostor u koji će ti ostali suradnici staviti svoje nagrade, a i ti možeš drugim suradnicima podijeliti svoje nagrade. Planiram uskoro napraviti nagrade za marljivost, nagrade za nastavne priprave, nagrade za pomoć novim suradnicima... --Josip65 10:01, 15. siječnja 2007. (CET)

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors