Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Razgovor sa suradnikom:Mirna Luketin

Izvor: UDK02
(Usporedba među inačicama)
Skoči na: izbornici, traži
 
m
 
Redak 10: Redak 10:
  
 
:p.p.s pozdrav Splitu iz Varaždina --[[User:Josip65|<font color="0099ff">Josip</font>]][[User talk:Josip65|<font color="CC99ff">65</font>]] 19:20, 7. prosinca 2006. (CET)
 
:p.p.s pozdrav Splitu iz Varaždina --[[User:Josip65|<font color="0099ff">Josip</font>]][[User talk:Josip65|<font color="CC99ff">65</font>]] 19:20, 7. prosinca 2006. (CET)
 +
 +
:Kolegice, bilo bi dobro da dvije datoteke "smjestite" u članak, kako bi se našle u statistici članaka na ovom repozitoriju i u abecednom kazalu, da ih ponudite kolegama za preuzimanje preko članka, a bilo bi dobro u nekolio rečenica opisati i o čemu se radi. Ako vam odgovara naslov [[Duga]], kliknite na crvenu poveznicu, utipkajte tekst i nastat će članak, kojem još ručno treba dodati poveznice na datoteke. Ako Vam odgovara neki drugi naslov, kliknite uređivanje ovog teksta, unutar uglatih zagrada upišite novi naslov, pohranite članak, a nakon toga kliknite ponovno na novu crvenu poveznicu. Slobodno poražite [[:Predmetnica:Pomoć|pomoć ovdje]], ili mi ostavite poruku, mogu Vam pomoći, ili u početku napraviti umjesto Vas.--[[User:Josip65|<font color="0099ff">Josip</font>]][[User talk:Josip65|<font color="CC99ff">65</font>]] 19:50, 7. prosinca 2006. (CET)

Trenutačna izmjena od 18:50, 7. prosinca 2006.

Draga kolegice, jako sam sretan što ste nam se pridružili i tako podržali ovaj projekt mrežne suradnje školskih knjižničara. Premda je projekt na samom početku i tek ga treba početi izgrađivati, iskreno se radujem Vašem angažmanu te da ćete svojim prinosima pomoći da ovo sjedište oblikujemo tako da nam svima bude korisno, zanimljivo i zabavno.

Projekt je tek postavljen i nije „ušminkan“ i našim prvim zajedničkim prinosima odredit ćemo u kojem ćemo ga smjeru izgrađivati. Uvjeren sam da ovo sjedište otvara sjajne mogućnosti za brzu, efikasnu i kvalitetnu suradnju školskih knjižničara međusobno, kao i školskih knjižničara sa svim drugim osobama zainteresiranim za školsko knjižničarstvo.

Bit ću iskreno neizmjerno sretan ako se budete hrabro upustili u avanturu i nakon nekog vremena prigrlili ovo sjedište te otkrili uzbuđenje i ljepotu otvorene mrežne suradnje školskih knjižničara.

Sve kritike, nedoumice, pitanja, primjedbe i slično upišite na dogovaraonicu.

p.s. Na stranicama komentara potpišite se korištenjem 4 tilde ~~~~ (isti se efekt dobije klikom na drugi znakić s desna u izborniku iznad okna za unos teksta ->Button sig.png).

p.p.s pozdrav Splitu iz Varaždina --Josip65 19:20, 7. prosinca 2006. (CET)
Kolegice, bilo bi dobro da dvije datoteke "smjestite" u članak, kako bi se našle u statistici članaka na ovom repozitoriju i u abecednom kazalu, da ih ponudite kolegama za preuzimanje preko članka, a bilo bi dobro u nekolio rečenica opisati i o čemu se radi. Ako vam odgovara naslov Duga, kliknite na crvenu poveznicu, utipkajte tekst i nastat će članak, kojem još ručno treba dodati poveznice na datoteke. Ako Vam odgovara neki drugi naslov, kliknite uređivanje ovog teksta, unutar uglatih zagrada upišite novi naslov, pohranite članak, a nakon toga kliknite ponovno na novu crvenu poveznicu. Slobodno poražite pomoć ovdje, ili mi ostavite poruku, mogu Vam pomoći, ili u početku napraviti umjesto Vas.--Josip65 19:50, 7. prosinca 2006. (CET)
Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors