Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Razgovor sa suradnikom:Milena

Izvor: UDK02
Inačica od 11:11, 24. studenoga 2006. koju je unio/unijela Josip65 (Razgovor | doprinosi)
Skoči na: izbornici, traži

Draga kolegice, jako sam sretan što ste nam se pridružili i tako podržali ovaj projekt mrežne suradnje školskih knjižničara. Premda je projekt na samom početku i tek ga treba početi izgrađivati, iskreno se radujem Vašem angažmanu te da ćete svojim prinosima pomoći da ovo sjedište oblikujemo tako da nam svima bude korisno, zanimljivo i zabavno.

Projekt je tek postavljen i nije „ušminkan“ i našim prvim zajedničkim prinosima odredit ćemo u kojem ćemo ga smjeru izgrađivati. Uvjeren sam da ovo sjedište otvara sjajne mogućnosti za brzu, efikasnu i kvalitetnu suradnju školskih knjižničara međusobno, kao i školskih knjižničara sa svim drugim osobama zainteresiranim za školsko knjižničarstvo.

Bit ću iskreno neizmjerno sretan ako se budete hrabro upustili u avanturu i nakon nekog vremena prigrlili ovo sjedište te otkrili uzbuđenje i ljepotu otvorene mrežne suradnje školskih knjižničara.

Sve kritike, nedoumice, pitanja, primjedbe i slično upišite na dogovaraonicu.

p.s. Na stranicama komentara potpišite se korištenjem 4 tilde ~~~~ (isti se efekt dobije klikom na drugi znakić s desna u izborniku iznad okna za unos teksta).

Josip65 14:46, 20. studenog 2006. (CET)
a jesi ga pretjerao, tu je naša Milena (Šefica) ako ona to ne zna...:)) Ivana Vladilo 16:52, 20. studenog 2006. (CET)
hihihi, ma naravno da Milena (Šefica) to zna, samo sam jako oprezan, pa da se ne uvrijedi ili ne osjeti zapostavljenom, hm, doduše htio sam biti jako oprezan sa zelenim kostimićem... --Josip65 09:25, 21. studenog 2006. (CET)

Omogućeno je objavljivanja (postavljanje, uploadanje) datoteka. WikiSysop 11:59, 12. listopada 2006. (CEST)

Zašto je Ivanin .doc file u kategoriji "slika"?

Zato jer ima tablicu a ona se ne kopira pa ju treba posebno izrađivati, a nije mi se dalo to sad proučavati pa sam fajl najlakše postavila u izvornom obliku kao sliku. Josip kaže da je i slika fajl, pa nije važno kako se zove :)Ivana Vladilo 23:12, 16. listopada 2006. (CEST)
:)))Hvala. Hvala.:) --Milena 09:47, 21. studenog 2006. (CET)

Milena, bi li mogla pokušati napraviti jednu stranicu-formular za unos podataka na kojoj bi se sve obavilo odjednom:

  • okno za upis naziva nove stranice
  • okno za upis teksta na stranici
  • okno (ili više okna) za upis predmetnica
  • okno za upis putanje na novu datoteku
  • okno za imenovanje nove datoteke
  • okno za opis datoteke

Na taj način bi suradnik (koji nema vremena za potrošiti na www.knjiznicari.hr, ili ima sporu vezu ili...) upisao sve najnuznije u jednom koraku. --Josip65 12:11, 24. studenog 2006. (CET)

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors