Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Razgovor sa suradnikom:Ivana Vladilo

Izvor: UDK02
Inačica od 17:49, 8. prosinca 2006. koju je unio/unijela Josip65 (Razgovor | doprinosi)
Skoči na: izbornici, traži

Omogućeno je objavljivanja (postavljanje, uploadanje) datoteka. WikiSysop 11:59, 12. listopada 2006. (CEST)

Mislim da bi bilo bolje da postojeću stranicu "Stručni skup" premjestiš na "Stručni skup 20. listopada 2006." jer ćeš inače imati problema kod izrade nove stranice novog stručnog skupa. Ovako, dodavanjem datuma uz riječi "stručni skup" imaš i u abecednom pregledu nedvosmisleno jasnu oznaku na koji se skup odnosi određeni naslov. Josip65 11:08, 20. listopada 2006. (CEST)

Imaš pravo, učinit ću tako Ivana Vladilo 17:19, 20. listopada 2006. (CEST)

Možda ovdje riješiš probleme s VatrenomLisicom: http://en.wikipedia.org/wiki/User:The_Transhumanist/Tools --Josip65 19:35, 1. prosinca 2006. (CET)

Ne znam hoće li ovo funkcionirati na na inačici 1.6.8, vrijedi probati http://meta.wikimedia.org/wiki/Changing_username --WikiSysop 10:11, 5. prosinca 2006. (CET)

Ozbiljna stvar

Ja se radujem kao malo dijete, ma kakve video-igrice, nema tako dobre kao što je rep. Adrenalin mi navali svaki put kad vidim da se nešto dogodilo na UDK 02, kad vidim kako brojčanik raste, kad se prijavi novi suradnik... Je li euforija prejaka riječ? Ma nema veze. Zapostavljam većinu drugih stvari, ali isplati se. Hehe, uspjela si me preduhitriti u stavljanju predmetnica na datoteke nove suradnice. :) Svaka čast, skidam šešir! Ja sam sretan, sretan, sretan... --Josip65 20:09, 7. prosinca 2006. (CET)

Pa i ja sam puno vremena tu, iako imam užasno puno posla. A i putujem puno u zadnje vrijeme :)).

Nastojim pratiti tvoje napore koliko uspijem, ali za pravo udubljivanje baš i nemam vremena. Vidiš, onu ppt sam ipak, uz svo uspješno sažimanje morala podijeliti u 2 dijela i znam da si napisao kako to bolje zalinkati, ali sad više ne znam :)). Jako sam zadovoljna, vjeruj, radim dobru promidžbu repu.Možda bismo ipak nekako morali podijeliti poslove, razmislit ću o tome...Ma, uživam!

Nisam ni spomenula da si ok promijenio ime glavne stranice, ali za publikaciju nam još fali impresum na glavnoj stranici. Moramo imati impresum kako se spada :)). Ivana Vladilo 22:44, 7. prosinca 2006. (CET)

Na stranici glasovanja je error 500, ne može se uređivati, a htjela sam komentirati tvoj komentar mog prijedloga. Ivana Vladilo 22:44, 7. prosinca 2006. (CET)

Probao danas i normalno ide, ali sam primijetio da se povremeno sve ruši, pretpostavljam preopterećenje veza ili problemi sa serverom. --Josip65 13:52, 8. prosinca 2006. (CET)


Ivana, mislim ja na to autorsko kazalo, i na Dublin Core i na još mnogo toga, ali eto, nakako da dođe na red, a ima još jako mnogo lijepih stvari koje se mogu postići s ekstenzijama (hehe, nama ćelavima su ove ekstenzije...), ako imaš vremena, kao što nemaš, idi na Pomoć pa na one poveznice, ako imaš strpljenja, pokušat ću napraviti i to. Sad mi se nekako čini da je hitnije osposobiti stranice pomoći za nove suradnike, kako se ne bi jako preplašili, eventualno video-pomoć na CD napraviti, ima baš wiki-ekstenzija za Vatrenu Lisicu, tako da se lakše uređuje tekst... --Josip65 18:49, 8. prosinca 2006. (CET)

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors