Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Razgovor UDK02:Dogovaraonica

Izvor: UDK02
(Usporedba među inačicama)
Skoči na: izbornici, traži
m
Redak 7: Redak 7:
 
::evo upravo sam naišla i ja i to baš u razmišljanju koliko će matičara zalinkati svoje stranice nakon što prime informaciju i poziv :). stvarno mi je drago da si s nama [[Suradnik:Ivana Vladilo|Ivana Vladilo]] 22:07, 27. listopada 2006. (CEST)
 
::evo upravo sam naišla i ja i to baš u razmišljanju koliko će matičara zalinkati svoje stranice nakon što prime informaciju i poziv :). stvarno mi je drago da si s nama [[Suradnik:Ivana Vladilo|Ivana Vladilo]] 22:07, 27. listopada 2006. (CEST)
  
Josipe, može li umjesti umnoženih anđeoskih slika na naslovnici biti jedna, ova [[Slika:Udkbar.jpg]], mislim da bi bilo ljepše.
+
Josipe, može li umjesti umnoženih anđeoskih slika na naslovnici biti jedna, ova [[Slika:Udkbar.jpg|100px]], mislim da bi bilo ljepše.
  
 
--[[Suradnik:Tihi|tihi]] 12:31, 1. prosinca 2006. (CET)
 
--[[Suradnik:Tihi|tihi]] 12:31, 1. prosinca 2006. (CET)
 +
 +
:Naravno, stavio sam je u punoj veličini, samo sam joj malo olakšao težinu. To je zapravo "uvodna" stranica i trebala bi se prikazivati što kraće. Zapravo uopće je ne bi za sad trebalo biti, ali dok se ne postavi .htaccess, još ćemo se neko vrijeme susretati s njom. p.s. to si mogao učiniti i sam, iz CARNeta mi napisaše da imaš ovlaštenja, ali nema problema, mogu i ja. --[[User:Josip65|<font color="0099ff">Josip</font>]][[User talk:Josip65|<font color="CC99ff">65</font>]] 15:14, 1. prosinca 2006. (CET)

Inačica od 14:14, 1. prosinca 2006.

Dobra večer! neću napisati da je ovo proba jer je to očito s obzirom da uopće ne znam gdje će se pojaviti ovo moje piosanje. ali čak mi ni to nije važno. hrabro idem naprijed i pokušavam što bolje upoznati sustav. nakon odvoženih više od 120 km s našim novim biblobusom koji vozi tek 7 dana i obilazi zadarsku županiju i mog nikole (nepune 3 godine) koji skače s lijeve i desne strane i stalno me nešto pita, pokazuje, hoće da okrenem glavu i gledam samo njega, a kako me drži radoznalost od jučer, morala sam malo pogledati stranice. jučer sam se prijavila ali i zaboravila lozinku (ostala u rokovniku na poslu), pišem kao nepridruženi član. iako radim u matičnoj službi za narodne i školske, dosta dugo kad je riječ o godinama, ali i još puno drugih poslova u gkzd, danas sam doživjela toliko intenzivno i iskreno čuđenje dječaka koji je vireći kroz vrata busa rekao: "ja misli da je ovo autobus kad ono nema ljudi samo knjige!!! mogu li ja uzeti koju??? čudesno! Josipe hvala na dobrodošlici! isprika ako je malo nepovezano i zbrzano! pozdrav ma tko čitao!!! doroteja

evo upravo sam naišla i ja i to baš u razmišljanju koliko će matičara zalinkati svoje stranice nakon što prime informaciju i poziv :). stvarno mi je drago da si s nama Ivana Vladilo 22:07, 27. listopada 2006. (CEST)

Josipe, može li umjesti umnoženih anđeoskih slika na naslovnici biti jedna, ova Udkbar.jpg, mislim da bi bilo ljepše.

--tihi 12:31, 1. prosinca 2006. (CET)

Naravno, stavio sam je u punoj veličini, samo sam joj malo olakšao težinu. To je zapravo "uvodna" stranica i trebala bi se prikazivati što kraće. Zapravo uopće je ne bi za sad trebalo biti, ali dok se ne postavi .htaccess, još ćemo se neko vrijeme susretati s njom. p.s. to si mogao učiniti i sam, iz CARNeta mi napisaše da imaš ovlaštenja, ali nema problema, mogu i ja. --Josip65 15:14, 1. prosinca 2006. (CET)
Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors