Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Novosti

Izvor: UDK02
(Usporedba među inačicama)
Skoči na: izbornici, traži
Redak 15: Redak 15:
 
Je naša prof. dr. '''Tatjana Aparac – Jelušić'''!!! Plaketu i ček na 1000 dolara (samo?) dobila je u hotelu Hilton u Austinu (USA).
 
Je naša prof. dr. '''Tatjana Aparac – Jelušić'''!!! Plaketu i ček na 1000 dolara (samo?) dobila je u hotelu Hilton u Austinu (USA).
  
Više možete pročitati [[Mediji:NAJBOLJA_PROFESORICA_INFORMACIJSKIH_ZNANOSTI_NA_SVIJETU_2006.doc|ovdje]].
 
  
 
Milena, 6.01.2007.
 
Milena, 6.01.2007.

Inačica od 20:31, 8. siječnja 2007.

Sadržaj

Zaklada Dr. Ljerka Markić Čučuković - NAGRADA

Nagradu za značajan doprinos knjižničarskoj struci u 2006. godini, dobila je Hrvatska čitaonica sela Kuti i njezin projekt proslave 70. obljetnice djelovanja.

Moram dodati da je cijeli projekt zamisao i izvedba naše kolegice školske knjižničarke Strojarsko-brodograđevne škole u Rijeci, Karmen Delač-Petković, koja će 10. siječnja 2007. s istom temom i magistrirati.

Čestitamo Karmen!

Ivana Vladilo 12:37, 8. siječnja 2007. (CET)


NAJBOLJA PROFESORICA INFORMACIJSKIH ZNANOSTI NA SVIJETU 2006.

Je naša prof. dr. Tatjana Aparac – Jelušić!!! Plaketu i ček na 1000 dolara (samo?) dobila je u hotelu Hilton u Austinu (USA).


Milena, 6.01.2007.

Strategije planiranja, vođenja i financiranja digitalizacijskih projekata

Postovana gdjo. Biserka,

Na Odsjeku za informacijske znanosti odlucili smo se organizirati radionice na temu digitalizacije. U privitku Vam, u dogovoru s prof. Lasic-Lazic, dostavljam informacije i prijavnice. Nazalost, mozda je malo kasno za prvu radionicu koja je na redu prekosutra, u srijedu, ali ako je netko ozbiljno zainteresiran, jos se moze prijaviti. Molio bih Vas da informaciju proslijedite dalje ako ju smatrate korisnom.

Srdacan pozdrav, Hrvoje Stancic

dr. sc. Hrvoje Stancic Odsjek za informacijske znanosti Filozofski fakultet Ivana Lucica 3 HR-10000 Zagreb

dodatne informacije o radionici: http://www.ffzg.hr/infoz/web2/index.php?option=com_content&task=view&id=511&Itemid=329&PHPSESSID=dec3d66fc7c8017d7fe7765263b3d95f


Knjižnice za slijepe u informacijsko doba

Poštovane kolegice i kolege Obavještavamo Vas da je u nizu Povremena izdanja Hrvatskoga knjižničarskog društva objavljena je knjiga Knjižnice za slijepe u informacijsko doba : smjernice za razvoj službi i usluga koju su uredile Rosemary Kavanagh i Beatrice Shristensen Skold, a s engleskog preveo Kristijan Ciganović. Cijena publikacije je 50 kn. Narudžbenica za ovo, kao i ostala izdanja HKD-a nalazi se na web stranicama HKD-a na adresi http://www.hkdrustvo.hr/clanovi/tmp/NarudzbIzdanja.doc

Zdenka Sviben Predsjednica HKD-a


Josipe, evo za stranicu ako mislite da je interesantno. Pozdrav, Evica

Greetings!

Please note the fllowing information!Thanks!

IASL is the International Association of School Librarianship and each year we hold our Annual Conference in a different part of the world. In 2007, the Conference will be held July 16-20 in Taipei, Taiwan. The theme is "Cyberspace, D-world, E-learning: Giving Libraries and Schools the Cutting Edge".

Information about IASL: http://www.iasl-slo.org/

Information about the IASL Annual Conference 2007: http://www.iasl-slo.org/conference2007.html

Call for Papers for 2007: http://www.iasl-slo.org/conference2007-call.html

Consider the possibilities!!


Jasmina Lovrinčević - prvi dr. sc. školski knjižničar

Dragi knjižničari

Ugodna mi je čast obavijestiti Vas da je kolegica Jasmina Lovrinčević, školska knjižničarka Graditeljsko-geodetske škole u Osijeku i voditeljica ŽSV srednjoškolskih knjižničara Osječko-baranjske županije, obranila doktorat u području školskoga knjižničarstva i tako postala prvi hrvatski dr. sc. školski knjižničar.

Srdačno čestitamo kolegici i vjerujemo da će njen uspjeh biti poticajan i za ostale školske knjižničare, te tako još više pridonijeti kvaliteti našega rada, a time i boljitku korisnika školskih knjižnica.

Srdačan pozdrav, Vaša Biserka Šušnjić

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors