Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Datoteka:Upoznavanje knjižnice i pravila korištenja školske knjižnice.pdf

Izvor: UDK02
(Usporedba među inačicama)
Skoči na: izbornici, traži
(postavljena nova inačica od "Datoteka:Upoznavanje knjižnice i pravila korištenja školske knjižnice.pdf": Vraćeno na inačicu od 19:59, 4. lipnja 2020.)
(postavljena nova inačica od "Datoteka:Upoznavanje knjižnice i pravila korištenja školske knjižnice.pdf": Prvi razredi srednje škole dolaze pod SRO u knjižnicu kako bi upoznali njezin način rada. Učenici u radu u paru i grupnom radu )

Inačica od 20:23, 4. lipnja 2020.

Prvi razredi srednje škole na SRO posjećuju školsku knjižnicu kako bi upoznali način rada, pravilnik posudbe i prostor knjižnice. Učenici radom u paru i grupi sami dolaze do prava i dužnosti učenika i knjižničara koja vode prema Pravilniku o radu knjižnice i Pravilniku o posudbi.[[Predmetnica:školska knjižnica[[Predmetnica:knjižnično-informacijsko-medijski odgoj i obrazovanje]]]]

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja20:23, 4. lipnja 2020. (649 KB)Sanja Galic (Razgovor | doprinosi) (Prvi razredi srednje škole dolaze pod SRO u knjižnicu kako bi upoznali njezin način rada. Učenici u radu u paru i grupnom radu pišu prava i dužnosti učenika i knjižničara čime stvaraju pravilnik o radu knjižnice i pravilnik posudbe. Na satu se )
20:18, 4. lipnja 2020. (649 KB)Sanja Galic (Razgovor | doprinosi) (Vraćeno na inačicu od 19:59, 4. lipnja 2020.)
20:13, 4. lipnja 2020. (649 KB)Sanja Galic (Razgovor | doprinosi) (Prvi razredi srednje škole na SRO posjećuju školsku knjižnicu kako bi upoznali način rada, pravilnik posudbe i prostor knjižnice. Učenici radom u paru i grupi sami dolaze do prava i dužnosti učenika i knjižničara koja vode prema Pravilniku o ra)
19:59, 4. lipnja 2020. (649 KB)Sanja Galic (Razgovor | doprinosi) (Prvi razredi srednje škole na SRO posjećuju školsku knjižnicu kako bi upoznali način rada, pravilnik posudbe i prostor knjižnice. Učenici radom u paru i grupi sami dolaze do prava i dužnosti učenika i knjižničara koja vode prema Pravilniku o r)

Nijedna stranica ne povezuje na ovu sliku ili datoteku.

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors