Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Datoteka:Izložba u školskoj knjižnici.ppt

Izvor: UDK02
(Usporedba među inačicama)
Skoči na: izbornici, traži
(Povodom Dana škole postavljena je izložba u školskoj knjižnici. Zamišljena je kao kulturološka šetnja kroz ključne točke kulture, kroz par kulturoloških fenomena koji su obilježili vrijeme. Marko Marulić je u sredini prostora, kao začinjavac )
 
 
Redak 7: Redak 7:
 
[[Predmetnica:Marta Lončarević]]
 
[[Predmetnica:Marta Lončarević]]
 
[[Predmetnica:SVSKPGŽ]]
 
[[Predmetnica:SVSKPGŽ]]
 +
[[Predmetnica:Izložba u školskoj knjižnici]]

Trenutačna izmjena od 09:08, 13. travnja 2008.

Povodom Dana škole postavljena je izložba u školskoj knjižnici. Zamišljena je kao kulturološka šetnja kroz ključne točke kulture, kroz par kulturoloških fenomena koji su obilježili vrijeme. Marko Marulić je u sredini prostora, kao začinjavac naše kulture, oko njega je glagoljaški zapis u kamenu, M. Držić, Leonardo, Shakespeare, Francis Bacon te učenički plakat - rezultat rada na pretraživanju informacija o Leonardovim tehničkim crtežima i izumima. Svaki od plakata komunicira s pojedinim fenomenom 20., odnosno, 21. stoljeća. Tijekom izložbe prezentiran je video isječak Information R/evolition. Information R/evolution

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja09:01, 13. travnja 2008. (2,57 MB)Marta (Razgovor | doprinosi) (Povodom Dana škole postavljena je izložba u školskoj knjižnici. Zamišljena je kao kulturološka šetnja kroz ključne točke kulture, kroz par kulturoloških fenomena koji su obilježili vrijeme. Marko Marulić je u sredini prostora, kao začinjavac )

Nijedna stranica ne povezuje na ovu sliku ili datoteku.

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors