Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Datoteka:CMUOS2018 - 11 - OS "IVAN GORAN KOVACIC" VELIKA - 3 r PS BISKUPCI.jpeg

Izvor: UDK02
Inačica od 12:38, 14. rujna 2018. koju je unio/unijela Anamarinic (Razgovor | doprinosi)
(razl) ←Starija inačica | vidi trenutačnu inačicu (razl) | Novija inačica→ (razl)
Skoči na: izbornici, traži
CMUOS2018_-_11_-_OS_"IVAN_GORAN_KOVACIC"_VELIKA_-_3_r_PS_BISKUPCI.jpeg(480 × 600 piksela, veličina datoteke: 173 KB, MIME tip: image/jpeg)

Kada je u školi slučajnim odabirom došao red na mene da svojoj kući ponesem torbu sa knjigama bio sam jako sretan. Ja živim sa bakom i djedom i sav sretan sam ih obavijestio da ćemo zajedno čitati knjige. Ja sam najprije izabrao sebi i prvi moj izbor je bio knjiga o životinjama, jer jako volim životinje. Moja baka si je puno vremena dala pa je i ona dvije knjige pročitala a ostale prelistala. Djed je na početku malo zakazao, ali na kraju i on je nešto čitao i listao. Najslađe mi je bilo kad mi je u posjet došao moj ujo koji me puno voli, pa mi nije mogao da odoli i on je tako dvije knjige pročitao. Nijedna knjiga nije netaknuta ostala pa neka je samo i prelistana. Knjige su dobra stvar jer iz njih se može dosta naučiti. Uz dobre knjige obitelj se može lijepo družiti. Ponovo bi isto bio sretan kad bi se to opet ponovilo.

Gabrijel Zagrajšek

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeMinijaturaDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja12:38, 14. rujna 2018.Minijatura za inačicu od 12:38, 14. rujna 2018.480 × 600 (173 KB)Anamarinic (Razgovor | doprinosi) (Kada je u školi slučajnim odabirom došao red na mene da svojoj kući ponesem torbu sa knjigama bio sam jako sretan. Ja živim sa bakom i djedom i sav sretan sam ih obavijestio da ćemo zajedno čitati knjige. Ja sam najprije izabrao sebi i prvi moj izb)

Nijedna stranica ne povezuje na ovu sliku ili datoteku.

Metapodatci

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors