Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Datoteka:CMUOS2016 - 16 – OS Negoslavci – 3 a1.jpg

Izvor: UDK02
Inačica od 02:59, 11. srpnja 2016. koju je unio/unijela Dejana (Razgovor | doprinosi)
Skoči na: izbornici, traži
Vidi sliku u punoj veličini (rezoluciji)(546 × 800 piksela, veličina datoteke: 115 KB, MIME tip: image/jpeg)

Stigla je i srijeda. Nisam mogla dočekati da vidim koga će Teodora izvući da nosi ruksak kući. I bingo! Izvukla je baš mene. Skakala sam od sreće. U petak sam kući nosila dvije torbe. Kad sam stigla moji ukućani su me dočekali na vratima i u hodniku su mi oteli ruksak da vide knjige. I oni su bili uzbzđeni. Odmah je svatko izabrao svoju knjigu. Tata je uzeo "Bajku o dobroćudnom vampiru", mama je zgrabila "Djeca bolje uče uz kineziologiju", baba "Narodno veselje", djedu sam dala "Izume i otkrića", sestra Nađa je uzela "Mali Guj i njegov zmuj". Mala seka Minja je ugledala zeku i uzela u ručice "Karlo, mama, tata i baka Zečić" iako ne zna čitati. Meni je ostao "Mali fizičar" i "Čarobne cipele" ali se nisam bunila, nego sam pregledala sve knjige kada su oni ostavili. Tata je ležao i čitao, Minja je pažljivo gledala slike i nešto pričala. Nađa je otišla u svoju sobu i [... nastavak slijedi u sljedećem dokumentu]

... čitala u miru. Djed i baka su stavili svoje naočale i komentirali jedno između drugog. Mama i ja smo držale knjige u rukama i ponekad se samo pogledale i nasmiješile.
Baš mi je bilo lijepo, bili smo svi skupa u mislima. Nisam pročitala sve, ali mi se najviše svidio "Mali fizičar" koji govori o istraživačima, o pokusima, baš je zanimljiva. Iz knjige se može dosta naučiti i lijepo ima pojašnjenje i za male koji ne mogu razumjeti. Sviđa mi se ovaj projekt i knjige koje nam je naš knjižničar odabrao. Trebalo bi biti i češće ovakvih projekata ili sličnih, a ne samo u trećem razredu. Moja obitelj i ja smo uživali u čitanju i druženju.

Ana Božičković

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeMinijaturaDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja06:24, 27. lipnja 2016.Minijatura za inačicu od 06:24, 27. lipnja 2016.546 × 800 (115 KB)Ucitelj (Razgovor | doprinosi) (Stigla je i srijeda. Nisam mogla dočekati da vidim koga će Teodora izvući da nosi ruksak kući. I bingo! Izvukla je baš mene. Skakala sam od sreće. U petak sam kući nosila dvije torbe. Kad sam stigla moji ukućani su me dočekali na vratima i u hodn)

Nijedna stranica ne povezuje na ovu sliku ili datoteku.

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors