Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Datoteka:CMUOS2015 - 16 - OS Negoslavci - 3 a2.jpg

Izvor: UDK02
Inačica od 01:30, 3. srpnja 2015. koju je unio/unijela Dejana (Razgovor | doprinosi)
(razl) ←Starija inačica | vidi trenutačnu inačicu (razl) | Novija inačica→ (razl)
Skoči na: izbornici, traži
Vidi sliku u punoj veličini (rezoluciji)(464 × 614 piksela, veličina datoteke: 95 KB, MIME tip: image/jpeg)


Osvanuo je još jedan petak. Znao sam d aće se danas u školi izvlačiti papirići za projekt ČITAMO MI, U OBITELJI SVI, jedva sam čekao otići u školu. Na moju veliku radost ovaj sam put ja bio izvučen. Kada sam došao kući zajedno s mamom, tatom i bratom otvorio sam sivi ruksak. Mama je odmah uzela knjigu TVOJE ČUDESNO TIJELO, a pored nje svidjele su joj se i knjige: NEMOJ REĆI NIKOME i UPOZNAJ HRVATSKU.
Iz prve knjige mama je saznala mnogo o našem organizmu, što mu je sve potrebno, što mu šteti, a što ne. U drugoj knjizi čitala je o odrastanju, sazrijevanju, ljubavnim i školskim ...

[1/3 strana]... problemima u pubertetu, dok je u trećoj malo bolje upoznala domovinu u kojoj živi. Tata je odabrao knjigu KAD BI SE NJIH PITALO. u toj knjizi govori se o darovitoj djeci i o radu s njima. Brat je čitao knjigu LJUBAVNE MUKE JEDNOG LUKE. To je vesela knjiga puna smijeha i humora. Mislim da se moj brat pronašao u toj knjizi jer je i on malo zvrkast poput Luke.
Ja sam izabrao knjigu ČIPKO I DJED FILIP. To je zanimljiv strip o malom psu Čipku, njegovom djedu Filipu i mišu Mikiju. I tako smo moja obitelj i ja ovih pet dana proveli zajedno čitajući ove predivne i poučne knjige. Bio sam jako sretan i veseo zbog toga. Mislim da svi trebamo ...

[2/3 strana]... što više čitati jer nam to puno koristi da budemo pametniji. ZATO DRAGI MOJI DRUŽITE SE I ŠTO VIŠE ČITAJTE.

[3/3 strana]

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeMinijaturaDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja06:21, 2. srpnja 2015.Minijatura za inačicu od 06:21, 2. srpnja 2015.464 × 614 (95 KB)Ucitelj (Razgovor | doprinosi) (... problemima u pubertetu, dok je u trećoj malo bolje upoznala domovinu u kojoj živi. Tata je odabrao knjigu KAD BI SE NJIH PITALO. u toj knjizi govori se o darovitoj djeci i o radu s njima. Brat je čitao knjigu LJUBAVNE MUKE JEDNOG LUKE. To je vesela)

Nijedna stranica ne povezuje na ovu sliku ili datoteku.

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors