Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Datoteka:CMUOS2015 - 11 – Osnovna skola "Ivan Goran Kovacic" Velika – 3 b.jpeg

Izvor: UDK02
Inačica od 07:24, 1. srpnja 2015. koju je unio/unijela Anamarinic (Razgovor | doprinosi)
(razl) ←Starija inačica | vidi trenutačnu inačicu (razl) | Novija inačica→ (razl)
Skoči na: izbornici, traži
CMUOS2015_-_11_–_Osnovna_skola_"Ivan_Goran_Kovacic"_Velika_–_3_b.jpeg(480 × 532 piksela, veličina datoteke: 59 KB, MIME tip: image/jpeg)

Došao je red i na mene. U moj dom stigla je putujuća torba sa raznim knjigama. Bio sam uzbuđen i nestrpljiv, jedva sam čekao da dođem kući i pogledam knjige. Premda sam imao malih problema, jedva sam izašao iz autobusa. Jedna torba mi je bila na leđima, a druga na prsima. Gledajući knjige, odmah sam razvrstao šta je za mamu i tatu, a šta za sestre i mene. Svaka stranica knjige nešto poručuje, čak i knjiga o magarcima. Najviše mi se svidjela Petrica Pričalica jer smo svaku priču iz te knjige čitali zajedno. Treba samo otvoriti srce i ući u svijet mašte.

Josip Lovrić

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeMinijaturaDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja07:24, 1. srpnja 2015.Minijatura za inačicu od 07:24, 1. srpnja 2015.480 × 532 (59 KB)Anamarinic (Razgovor | doprinosi) (Došao je red i na mene. U moj dom stigla je putujuća torba sa raznim knjigama. Bio sam uzbuđen i nestrpljiv, jedva sam čekao da dođem kući i pogledam knjige. Premda sam imao malih problema, jedva sam izašao iz autobusa. Jedna torba mi je bila na le)

Nijedna stranica ne povezuje na ovu sliku ili datoteku.

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors