Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Datoteka:05 – 2 OS Varazdin – 3 b.jpg

Izvor: UDK02
(Usporedba među inačicama)
Skoči na: izbornici, traži
Josip65 (Razgovor | doprinosi)
(Neočekivano sam prošli petak dobila ruksak koji sam jedna donijela doma. Mama me je čekala na vratima i odmah smo pregledale sve knjige i brzo se dogovorile što će koja čitati. Sestra je došla malo kasnije i isto odabrala što će ona čitati. Mama)

Trenutačna izmjena od 11:45, 27. lipnja 2013.

Neočekivano sam prošli petak dobila ruksak koji sam jedna donijela doma. Mama me je čekala na vratima i odmah smo pregledale sve knjige i brzo se dogovorile što će koja čitati. Sestra je došla malo kasnije i isto odabrala što će ona čitati. Mama je čitala U ljubavi i bez nje i Svako dijete može naučiti pravila, sestra Nela voli grčke mitove pa joj je najdraža knjiga bila Mitovi antičke Grčke, dok sam ja pročitala Ja ću te izliječiti, reče medo, Mitove stare Grčke i Art majstorije. Svaka je čitala svoju knjigu tijekom dana kad je već stigla no zajedno smo čitale u subotu i nedjelju knjigu E, da mi je i bilo nam je vrlo zabavno, sjetile smo se vremena kad smo svaku večer zajedno čitale prije spavanja.

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeMinijaturaDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja11:45, 27. lipnja 2013.Minijatura za inačicu od 11:45, 27. lipnja 2013.799 × 1.158 (130 KB)Josip65 (Razgovor | doprinosi) (Neočekivano sam prošli petak dobila ruksak koji sam jedna donijela doma. Mama me je čekala na vratima i odmah smo pregledale sve knjige i brzo se dogovorile što će koja čitati. Sestra je došla malo kasnije i isto odabrala što će ona čitati. Mama)

Nijedna stranica ne povezuje na ovu sliku ili datoteku.

Metapodatci

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors