Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Datoteka:ČMUOS2014. - 05 – 2 OŠ Varaždin – 3 a.gif

Izvor: UDK02
(Usporedba među inačicama)
Skoči na: izbornici, traži
 
m
 
Redak 1: Redak 1:
 +
Ime i prezime učenika: Iva Krišto Naprtnjača je boravila u našoj obitelji od petka 13.12. do srijede 18.12.  Moji dojmovi o čitanju s obitelji (što, koliko i na koji način sam čitao s obitelji) U subotu sam odmah ujutro pročitala mlađem bratu knjigu Nauk o životinjama. Nekoliko priča iz knjige pročitala mu je i mama i sve su mu se svidjele. Istog dana i ja sam počela čitati knjigu Halo, zemlja zove Snježanu. Pročitala sam ju u nedjelju i svidjela mi se, ali sam očekivala drugačiji kraj. Mama je pročitala knjigu Povezani s djetetom i rekla mi je da joj je knjiga super jer ju je podsjetila na knjigu Teorija izbora od W. Glassera koju je čitala na fakultetu. Tata je pročitao knjigu Planet Friedman. Rekao mi je da mu je knjiga bila  jako  zanimljiva.
 +
 
[[Predmetnica: Čitamo mi, u obitelji svi2014.]] [[Predmetnica: Učenički dojmovi]] [[Predmetnica: Varaždinska županija]]
 
[[Predmetnica: Čitamo mi, u obitelji svi2014.]] [[Predmetnica: Učenički dojmovi]] [[Predmetnica: Varaždinska županija]]

Trenutačna izmjena od 10:28, 7. srpnja 2014.

Ime i prezime učenika: Iva Krišto Naprtnjača je boravila u našoj obitelji od petka 13.12. do srijede 18.12. Moji dojmovi o čitanju s obitelji (što, koliko i na koji način sam čitao s obitelji) U subotu sam odmah ujutro pročitala mlađem bratu knjigu Nauk o životinjama. Nekoliko priča iz knjige pročitala mu je i mama i sve su mu se svidjele. Istog dana i ja sam počela čitati knjigu Halo, zemlja zove Snježanu. Pročitala sam ju u nedjelju i svidjela mi se, ali sam očekivala drugačiji kraj. Mama je pročitala knjigu Povezani s djetetom i rekla mi je da joj je knjiga super jer ju je podsjetila na knjigu Teorija izbora od W. Glassera koju je čitala na fakultetu. Tata je pročitao knjigu Planet Friedman. Rekao mi je da mu je knjiga bila jako zanimljiva.

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeMinijaturaDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja08:14, 23. lipnja 2014.Minijatura za inačicu od 08:14, 23. lipnja 2014.1.212 × 1.730 (1,01 MB)Josip65 (Razgovor | doprinosi) (Predmetnica: Čitamo mi, u obitelji svi 2014. Predmetnica: Učenički dojmovi Predmetnica: Varaždinska županija )

Nijedna stranica ne povezuje na ovu sliku ili datoteku.

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors