Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Razgovor sa suradnikom:Mira Barberić

Izvor: UDK02
Skoči na: izbornici, traži

Draga Miro, jako si me obradovala kad si uredila mrežnu stranicu svoje knjižnice. Još kad smo razgovarali o pokretanju repozitorija rekla si da si zainteresirana za mrežnu suradnju, ali se kasnije nisi javljala, a budući da ovo radimo (za sada) iključivo volonterski, nismo nikoka nagovarali jer nama smilsa da se netko angažira preko volje. Ipak, mislim da ti je definitivno mjesto među najmarljivijim suradnicima na www.knjiznicari.hr jer se ti jako dobro snalaziš na internetu. Još nekoliko podataka nedostaje, a stari sam predložak zamijenio novim da bude veza s izvornim predloškom, a osim toga je ovaj jednostavniji za ispunjavanje. Ako budeš trebala bilo kakvu pomoć u vezi s tim ili bilo čim drugim na www.knjinicari.hr, slobodno mi se obrati, bez ustručavanja. Bit će mi drago biti na usluzi, volio bih da postaneš dio našeg malog administratorskog tima. --Josip65 22:17, 26. svibnja 2007. (CEST)

Debelo zakašnjeli odgovor

Nema se puno što reći...Nisam vidjela na vrijeme, tek neki dan Josipov komentar, tako da odgovor i nema nekog smisla. Još malo da sredim gužvu oko revizije pa ću (nadam se) imati više vremena pretražiti ovu stranicu, ažurirati podatke o svojoj knjižnici itd... Lijepi pozdrav.

Nikad nije kasno da se...

napiše članak o svojo školskoj knjižnici... napiše bilo što na ovom mrežnom sjedištu. --Josip65 17:51, 9. listopada 2007. (CEST)

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors