Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Razgovor sa suradnikom:Dražica Kekez

Izvor: UDK02
Skoči na: izbornici, traži

Draga kolegice, jako sam sretan što ste nam se pridružili i tako podržali ovaj projekt mrežne suradnje školskih knjižničara. Premda je projekt na samom početku i tek ga treba početi izgrađivati, iskreno se radujem Vašem angažmanu te da ćete svojim prinosima pomoći da ovo sjedište oblikujemo tako da nam svima bude korisno, zanimljivo i zabavno.

Projekt je tek postavljen i nije „ušminkan“ i našim prvim zajedničkim prinosima odredit ćemo u kojem ćemo ga smjeru izgrađivati. Uvjeren sam da ovo sjedište otvara sjajne mogućnosti za brzu, efikasnu i kvalitetnu suradnju školskih knjižničara međusobno, kao i školskih knjižničara sa svim drugim osobama zainteresiranim za školsko knjižničarstvo.

Bit ću iskreno neizmjerno sretan ako se budete hrabro upustili u avanturu i nakon nekog vremena prigrlili ovo sjedište te otkrili uzbuđenje i ljepotu otvorene mrežne suradnje školskih knjižničara.

Sve kritike, nedoumice, pitanja, primjedbe i slično bez ikakvog ustručavanja upišite na dogovaraonicu, a možete mi se i izravno obratiti elektroničnom poštom. (Kliknite na moj potpis, a nakon toga na poveznicu "pošalji e-poštu ovom suradniku" lijevo dolje)

p.s. Na stranicama "komentara" potpišite se korištenjem 4 tilde ~~~~ (isti se efekt dobije klikom na drugi znakić s desna u izborniku iznad okna za unos teksta ->Button sig.png) --Josip65 20:29, 20. prosinca 2006. (CET)

baš mi je drago

Draga, draga moja Dražice,

najljepše mi je predmetnice upisivati uz tvoje datoteke :)) baš sam sretna što si tu, a bogme se nismo vidjele ohoho godina...ipak, stalno mislim na tebe. Samo nam budi vrijedna i dalje...Ivana Vladilo 15:06, 20. veljače 2007. (CET)

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors