Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Razgovor sa suradnikom:DadaS

Izvor: UDK02
Skoči na: izbornici, traži

Draga kolegice, jako sam sretan što ste nam se pridružili i tako podržali ovaj projekt mrežne suradnje školskih knjižničara. Premda je projekt na samom početku i tek ga treba početi izgrađivati, iskreno se radujem Vašem angažmanu te da ćete svojim prinosima pomoći da ovo sjedište oblikujemo tako da nam svima bude korisno, zanimljivo i zabavno.

Projekt je tek postavljen i nije „ušminkan“ i našim prvim zajedničkim prinosima odredit ćemo u kojem ćemo ga smjeru izgrađivati. Uvjeren sam da ovo sjedište otvara sjajne mogućnosti za brzu, efikasnu i kvalitetnu suradnju školskih knjižničara međusobno, kao i školskih knjižničara sa svim drugim osobama zainteresiranim za školsko knjižničarstvo.

Bit ću iskreno neizmjerno sretan ako se budete hrabro upustili u avanturu i nakon nekog vremena prigrlili ovo sjedište te otkrili uzbuđenje i ljepotu otvorene mrežne suradnje školskih knjižničara.

Sve kritike, nedoumice, pitanja, primjedbe i slično upišite na dogovaraonicu.

p.s. Na stranicama komentara potpišite se korištenjem 4 tilde ~~~~ (isti se efekt dobije klikom na drugi znakić s desna u izborniku iznad okna za unos teksta). Josip65 14:37, 20. studenog 2006. (CET)

Draženka, moraš napraviti ovako:

  1. Prebaciš sliku grafikona iz worda u PP
  2. Pohraniš (sejvaš) sliku iz PP-a kao .gif negdje na svoje računalo.
  3. Prebaciš na server CARNeta (koristiš poveznicu) "objavljivanje slika"
  4. Nakon što je slika prebačena (pojavit će se na ekranu) napiši u oknu da se radi o grafikonu uz članak Kultura čitanja učenika viših razreda osnovne škole - Draženka Stančić
  5. Otvori članak Kultura čitanja učenika viših razreda osnovne škole - Draženka Stančić za uređivanje
  6. Upiši točan naziv slike, primjerice, ako su u koraku 3. upisala "Grafikon stančić 02.gif", na određenom mjestu unutar tekta upiši [[Slika:Grafikon stančić 02.gif]]
  7. Kad pohraniš članak, pojavit će se grafikon na odrešenom mjestu.

Sretno!

p.s. pojednostavnio sam formular za upisivanje podataka o školskoj knjižnici, pa kad nađeš malo vremena... --Josip65 12:30, 23. svibnja 2007. (CEST)

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors