Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Razgovor UDK02:Dogovaraonica

Izvor: UDK02
Skoči na: izbornici, traži

Dobra večer! neću napisati da je ovo proba jer je to očito s obzirom da uopće ne znam gdje će se pojaviti ovo moje piosanje. ali čak mi ni to nije važno. hrabro idem naprijed i pokušavam što bolje upoznati sustav. nakon odvoženih više od 120 km s našim novim biblobusom koji vozi tek 7 dana i obilazi zadarsku županiju i mog nikole (nepune 3 godine) koji skače s lijeve i desne strane i stalno me nešto pita, pokazuje, hoće da okrenem glavu i gledam samo njega, a kako me drži radoznalost od jučer, morala sam malo pogledati stranice. jučer sam se prijavila ali i zaboravila lozinku (ostala u rokovniku na poslu), pišem kao nepridruženi član. iako radim u matičnoj službi za narodne i školske, dosta dugo kad je riječ o godinama, ali i još puno drugih poslova u gkzd, danas sam doživjela toliko intenzivno i iskreno čuđenje dječaka koji je vireći kroz vrata busa rekao: "ja misli da je ovo autobus kad ono nema ljudi samo knjige!!! mogu li ja uzeti koju??? čudesno! Josipe hvala na dobrodošlici! isprika ako je malo nepovezano i zbrzano! pozdrav ma tko čitao!!! doroteja

evo upravo sam naišla i ja i to baš u razmišljanju koliko će matičara zalinkati svoje stranice nakon što prime informaciju i poziv :). stvarno mi je drago da si s nama Ivana Vladilo 22:07, 27. listopada 2006. (CEST)

Josipe, može li umjesti umnoženih anđeoskih slika na naslovnici biti jedna, ova Udkbar.jpg, mislim da bi bilo ljepše.

--tihi 12:31, 1. prosinca 2006. (CET)

Naravno, stavio sam je u punoj veličini, samo sam joj malo olakšao težinu. To je zapravo "uvodna" stranica i trebala bi se prikazivati što kraće. Zapravo uopće je ne bi za sad trebalo biti, ali dok se ne postavi .htaccess, još ćemo se neko vrijeme susretati s njom. p.s. to si mogao učiniti i sam, iz CARNeta mi napisaše da imaš ovlaštenja, ali nema problema, mogu i ja. --Josip65 15:14, 1. prosinca 2006. (CET)

vrlo rado bih to napravio kada bih znao. sad kad već dosađujem mogla se malo smanjiti da se vidi na monitoru. --tihi 00:35, 2. prosinca 2006. (CET)

Smanjio sam na veličinu 800x600 točkica. Inače, nema tu baš nekog znanja, ta prva je najobičnija index.htm datoteka, samo što u zaglavlju ima naredbu na preusmjeravanje, a takvih si datoteka već napravio mnogo. --Josip65 10:09, 4. prosinca 2006. (CET)
gledam sad iz Pule, nema više loga? zašto? Ivana Vladilo 10:18, 4. prosinca 2006. (CET)
Ćega ba? Loga? Gdje? Kojeg loga? --Josip65 11:12, 4. prosinca 2006. (CET)
Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors