Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Poziv - PRIČIGIN, Split, 26.-28.03.2009. - Ana Krželj

Izvor: UDK02
Skoči na: izbornici, traži

PRIČIGIN Poziv za sudjelovanje na festivalu Pričigin (Split, 26.-28. ožujka 2009.)


Drage kolegice i kolege,

nadam se da ćete se odazvati pozivu i sudjelovati na natječaju (dodjelu nagrada će ove godine moderirati književnica Sanja Pilić) koji Vam šaljem, organizirajući u svojim knjižnicama radionice kreativnog pričanja priča (ako Vam je potrebna pomoć možete se javiti meni ili kolegici Meri Butirić iz Gradske knjižnice Marka Marulića u Splitu (mailto:info@idamar.hr), a koji nam je izuzetno potreban u vremenu u kojem živa riječ polako izumire. Natječaj traje do 28. veljače 2009. Hvala Vam svima na dosadašnjoj suradnji, a nadam se da ćemo i nastaviti na još bolji način!

Imam li neke posebne zamolbe?

Pokazala se potreba za primjerima dobre prakse u ostvarenju satova neposrednog odgojno-obrazovnog rada na teme iz knjižničnog odgoja i obrazovanja. Kolega Josip Rihtarić se žali da na repozitorij ne dolaze primjeri pa Vas molim da pokušate, kad Vam bude zgodno, pribaviti dobre pismene pripreme za te satove, uz suglasnost autora, i da mi ih pošaljete. Ja bih ih pregledala i stavila na agencijski web. Dobro bi bilo rukovoditi se načelom 'manje je više'.

Također Vas podsjećam da se uključite u raspravu o donošenju Nacionalnog okvirnog kurikuluma, koja je produžena do 1. ožujka 2009.

Podsjećam i na stručni skup namijenjen školskim knjižničarima dalmatinskih županija koji će se održati u OŠ Pujanki u petak, 6. veljače 2009. godine, od 10.00 do 17.30 sati.

Također podsjećam na stručni skup 21. PŠŠK, koji će se održati u Zadru od 22.-25. travnja 2009. i za koji Vam šaljem propozicije i prijavnicu.

Voditeljima ŽSV moram javiti lošu vijest da je novac za rad županijskih stručnih vijeća smanjen, te da im na državnom skupu troškove neće snositi AZOO (i dalje će im biti plaćeni troškovi sudjelovanja na državnim skupovima koji su namijenjeni samo voditeljima).

Zahvaljujem na suradnji i želim svako dobro!

Vaša Ana Krželj

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors