Udruga knjižničari.jpg
Knjižničari
Hrvatska mreža školskih knjižničara

Datoteka:Upoznavanje knjižnice i pravila korištenja školske knjižnice.pdf

Izvor: UDK02
Skoči na: izbornici, traži
Upoznavanje_knjižnice_i_pravila_korištenja_školske_knjižnice.pdf(veličina datoteke: 649 KB, MIME tip: application/pdf)

Prvi razredi srednje škole na SRO posjećuju školsku knjižnicu kako bi upoznali način rada, pravilnik posudbe i prostor knjižnice. Učenici radom u paru izrađuju Venov dijagram o knjižnici i knjižari. Zatim u grupi pišu prava i dužnosti učenika i knjižničara koja kasnije zajedno komentiramo i zaključujemo da ona vode prema Pravilniku o radu knjižnice i Pravilniku o posudbi. U nastavku sata upoznaju se s mrežnom stranicom škole, školske knjižnice i e-lektire.==_Preuzimanje_datoteke_u_formatu_.pdf==Upoznavanje knjižnice i pravila korištenja školske knjižnice.pdf

Povijest datoteke

Kliknite na datum/vrijeme kako biste vidjeli datoteku kakva je tada bila.

Datum/VrijemeDimenzijeSuradnikKomentar
sadašnja20:23, 4. lipnja 2020. (649 KB)Sanja Galic (Razgovor | doprinosi) (Prvi razredi srednje škole dolaze pod SRO u knjižnicu kako bi upoznali njezin način rada. Učenici u radu u paru i grupnom radu pišu prava i dužnosti učenika i knjižničara čime stvaraju pravilnik o radu knjižnice i pravilnik posudbe. Na satu se )
20:18, 4. lipnja 2020. (649 KB)Sanja Galic (Razgovor | doprinosi) (Vraćeno na inačicu od 19:59, 4. lipnja 2020.)
20:13, 4. lipnja 2020. (649 KB)Sanja Galic (Razgovor | doprinosi) (Prvi razredi srednje škole na SRO posjećuju školsku knjižnicu kako bi upoznali način rada, pravilnik posudbe i prostor knjižnice. Učenici radom u paru i grupi sami dolaze do prava i dužnosti učenika i knjižničara koja vode prema Pravilniku o ra)
19:59, 4. lipnja 2020. (649 KB)Sanja Galic (Razgovor | doprinosi) (Prvi razredi srednje škole na SRO posjećuju školsku knjižnicu kako bi upoznali način rada, pravilnik posudbe i prostor knjižnice. Učenici radom u paru i grupi sami dolaze do prava i dužnosti učenika i knjižničara koja vode prema Pravilniku o r)

Nijedna stranica ne povezuje na ovu sliku ili datoteku.

Osobni alati
izbornik za datoteke
Pomoć
for english speaking visitors